logo topontop  En Del av Top On Top

REFERENSER

I EN MILJÖ MED HANDTORKAR

Det finns många anledningar till att man skall installera och använda en handtork från Elstar. Nedan nämner vi fyra anledningar som vi anser vara självklara för att välja att använda sig av handtorken.


Miljövänligt: Det krävs inga träd eller vatten för att torka händerna med en handtork. För att framställa 1000kg papper går det åt 17st träd och 91 000 liter vatten
Ekonomiskt: Det är 10 – 15ggr så dyrt per tillfälle att tvätta händerna med papper jämfört med en handtork.
Hygieniskt: Tvätta händerna rena med tvål och torka dig TORR med handtorken. Då behöver du inte vidröra någonting efter din handtvätt och dina händer förblir rena från bakterier efter ditt badrumsbesök.
Ordning & Reda: Håll badrummen rena och fräscha. Ta bort alternativ som kan orsaka bakterier, stopp eller nedskräpning.

Image
Image
Image

I EN MILJÖ UTAN HANDTORKAR

När man besöker ett Offentliga badrum hoppas gemeneman att badrummet skall vara rent, städat och hygieniskt. Tyvärr händer det allt för ofta att toaletter och badrum inte tas om hand på ett hygieniskt sätt. Det är när fukt och smuts möts som bakterier trivs som bäst.

Överfulla papperskorgar, fuktiga pappersservetter som ligger slängda på marken, papper som ligger till grund för översvämmade handfat och toaletter är tyvärr en allt för vanlig syn på många offentliga toaletter (Skolor, restauranger, arenor, badhus, kontor m.m.)

Vi förespråkar handtorkar för att det är mer miljövänligt, ekonomiskt och hygieniskt än andra alternativ, och eftersom vi gillar rent och snyggt. Det är viktigt att torka händerna torra och att hålla badrummen rena och fräscha för att uppnå en god hygien.
Image